Loading...
Activ

BASAVIN WINERY

BASAVIN WINERY a fost fondată în anul 1913, și este un producător de vinuri premiate cu regularitate la nivel international, ce confirmă calitatea înaltă a produsului.

Vinurile BASAVIN transmit perfect terroir-ul unic characteristic Regiunii IGP Ștefan Vodă, situate la Sudul Republicii Moldova, și care face parte din Traseul Național al Vinului, înregistrat și în renumita rută culturală europeană „Iter Vitis - Les Chemins de la vigne”, certificată de Consiliul Europei.

BASAVIN WINERY de’ine peste 50 de hectare de viță de vie plantate cu soiuri de struguri Vitis vinifera. Vinăria cultivă șase soiuri de struguri, printre care Chardonnay (4 ha), Muscat (4 ha),Rară neagră (2 ha), Merlot (20 ha), Cabernet Sauvignon (20 ha) și Pinot noir (1 ha).

Crama se mândrește cu crearea celor mai bune vinuri albe și roșii conduse de terroir, precum și vinuri spumante, care au câștigat numeroase medalii la concursurile naționale și internaționale.

Vă invităm să savurați magia vinurilor exclusive create cu suflet de BASAVIN WINERY, și să cunoașteți pentru Dumneavoastră de ce Republica Moldova este consdierată o destinație vinicolă de top din lume.

Atracții turistice în regiune:
Nodul Feroviar, or. Basrabeasca
Ferma de struți, s. Abaclia
Sălașul Baciului – producerea cașcavalului artisanal. s. Sadaclia