Loading...
Activ

Suvorov Vin - KAZAYAK

Holdingul „SUVOROV-VIN” SRL și-a început activitatea în anul 1998 ca producător de vinuri de înaltă calitate. Pentru a supraveghea în mod constant calitatea produselor livrate, la mijlocul anului 2003 a fost construită o fabrică cu ciclu complet, situată în oraşul Căuşeni, în Regiunea de sud-est a Republicii. Din holding fac parte, companiile vinicole „SUVOROV-VIN” SRL (crama fondata in anul 2003) şi „KAZAYAK – VIN” SRL (crama fondata in anul 1958).

Strategia companiei este de a transmite întregii lumi mesajul privind calitatea excelentă a vinurilor moldoveneşti, prin intermediul marketingului inteligent si a diferitor aspecte ale culturii din Moldova.

Vinurile „SUVOROV – VIN” sunt produse în strictă conformitate cu cerinţele europene ale vinificaţiei. Din anul 2015 întreprinderea a fost abilitată cu dreptul de a produce vinuri cu Indicația Geografică Protejată “ȘTEFAN VODA” din soiurile de struguri Merlot și Cabernet Sauvignon, Sauvignon blanc, Feteasca regală, Viorica ș.a. Compania  aplică metode şi tehnici moderne de prelucrare a strugurilor, de filtrare cu membrană, tratare la rece şi procese sterile de îmbuteliere. Procesul de producţie este supus controlului permanent și combină tradiţiile seculare ale vinificaţiei moldoveneşti, experienţa practică şi tehnologiile inovatoare. Vinurile cu IGP “ȘTEFAN VODA” produse de „SUVOROV – VIN” se bucură de mare popularitate în rândurile consumatorilor și au fost medaliate la cele mai prestigioase concursuri internaționale, obținând în perioada anilor 2019-2020 7 medalii de aur și argint