Loading...
Activ

Vinăria Căinari

VINĂRIA CĂINARI este amplasată în orașul Căinari, raionul Căușeni.

Compania “VINĂRIA CĂINARI” SRL, combinând know-how-ul cu respectul față de mediu și terroir-ul local, produce vinuri de calitate de peste 10 ani. Astăzi, ne onorăm trecutul, construind în același timp viitorul nostru ca principal producător de vinuri din plaiul Căinari.

Podgoriile noastre se întind pe o suprafață de 21 de hectare, plantate la altitudini cuprinse între 75 și 150 de metri. 6 hectare sunt cultivate cu soiuri de struguri cu boabe negre (Fetească neagră, Rară neagră, Gammay Freaux), iar 12 hectare sunt dedicate soiurilor de struguri cu boabe albe (Sauvignon Blanc, Fetească Regală, Legenda, Bianca).

Angajamentul Nostru

Domeniile Căinari se angajează să ofere consumatorilor experiențe autentice și de calitate prin vinurile sale. Echipa noastră lucrează cu pasiune și determinare pentru a continua tradiția și a aduce inovație în producția de vinuri. Prin promovarea valorilor locale și respectarea tradițiilor viticole, “VINĂRIA CĂINARI” contribuie la dezvoltarea industriei vinicole din localitate și la promovarea vinurilor moldovenești pe plan internațional.

 

Am adoptat o abordare sustenabilă în toate aspectele producției de vin, având un respect profund față de mediu, în cadrul căreia via, crama și omul interacționează, urmărind același ritm și lucrând în consonanță.

 

Toți acești ani de experiență ne-au învățat că producerea unui vin de calitate înseamnă să înțelegem și să amplificăm natura, protejand-o în același timp pentru generațiile viitoare.